Hieronnalla apua esimerkiksi pää-, selkä- ja jalkakipuihin

Useat päänsäryt ja migreeni johtuvat kireistä selän- niskan -kaulan lihaksista. Myofaskiaaliset trigger pisteet aiheuttavat sätely kipua esim hartioilta päälaelle silmiin ja korvaan.

Istumatyöäinen?

Tuleeko kipua alaselkään työpäivän päätteeksi? Lonkankoukistajien kireys aiheuttaa esim kipua alaselkään ristiselän alueelle. Vastapainona selän vahvistaminen lonkankoukistajien venytykseen auttaa selkäkipuihin.
Kipua jalkapohjissa ja pohkeessa. Urheilija tai seisomatyöläinen? Pohkeen lihasten triggerit saattavat aiheuttaa plantaarifaskiitti oireita vaikka kireys on pohkeessa.
Puutumista sormissa tai kipua käsivarressa. Oireet voivat johtua lavan lihasten kireydesta ja aktiivisten triggereiden säteilystä.
Meiltä saat yksilöllisen kotihoto ohjeistuksen hoidon jälkeen. Venytykset ja vahvistavat liikkeet. Tarvittaessa myös kuntosali ohjaus. ( työperäiset ongelmat, ryhdin muutos, lihastasapainon tasoittaminen)

Mobilisoiva hieronta, trigger pisteet. Kinesioteippaus. Koti ja kuntosaliohjaus. Urheiluhieronta.

Jutellaanko lisää?

Lähetä kysymyksesi ja yhteydenottotoiveesi tällä lomakkeella. Otamme pian yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fianna
Satakielentie 17
80330 Reijola

Y-tunnus: 25529226
Puh: 050 5546073

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fianna:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.